Umetnički trening 2016

Umetnicki trening 2016 - arhivska slika, kurs Graficke kulture, Umetnicki trening 2015, Scena Carina
FacebookTwitterGoogle+EmailTumblrBlogger PostPinterestWordPressShare

Edukativna platforma UMETNIČKI TRENING doprinosi podizanju  profesionalnih kompetencija mladih umetnika, omogućava polaznicima da  razviju svoj kreativni kapacitet, i aktivno se uključe u kulturni i privredni život u zemlji i inostranstvu.

Program je namenjen mladim talentovanim ljudima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave vizuelnim umetnostima i kreativnim industrijama. Projekti se izvode u saradnji sa eminentnim strucnjacima iz oblasti vizuelnih umetnosti, dizajna, kulturnog menadzmenta i produkcije, kulturnim institucijama i udruženjima građana.

Aktuelan program je Umetnički menadžment. Informacije i prijave za ovaj program: umetnicki.trening@gmail.com do 14. juna 2016. U toku 2016. biće još nekoliko programa obuke za mlade talente i mlade umetnike i informacije o programima će biti istaknute blagovremeno. Aktuelan program je „Mladi mladima“, koji obuhvata kustosku praksu za dvoje istoričara umetnosti i kreativne radionice u okviru galerijsog programa Galerije ALT, koji organizuje Gabriela Vasić.

Autorka ovog jedinstvenog edukativnog programa je omlainska i kulturna radnica, Gabriela Vasić, magistar likovnih umetnosti u statusu samostalnog umetnika, članULUS-a i Direktor Udruženja građana KOD.

FB Strana: Umetnici Trening

FB Grupa: UMETNICKI TRENING

FB Profil: Umetnicki Trening