Umetnicki trening

Zavrsna izlozba Polaznika kursa Graficka kultura, Umetnicki trening 2013
FacebookTwitterGoogle+EmailTumblrBlogger PostPinterestWordPressShare

Edukativna platforma UMETNIČKI TRENING doprinosi podizanju  profesionalnih kompetencija mladih umetnika, omogućava polaznicima da  razviju svoj kreativni kapacitet, i aktivno se uključe u kulturni i privredni život u zemlji i inostranstvu.

Program je namenjen mladim talentovanim ljudima koji imaju ambiciju da se profesionalno bave vizuelnim umetnostima i kreativnim industrijama. Projekti se izvode u saradnji sa eminentnim strucnjacima iz oblasti vizuelnih umetnosti, dizajna, kulturnog menadzmenta i produkcije, kulturnim institucijama i udruženjima građana.

Da vidite detalje o aktuelnim programima, teme, ko može da pohađa kurseve, termine, lokacije, ko su predavači i rok prijave,pogledjate strane u padajućem meniju Kursevi/Umetnicki trening/Vizuelna umetnost/Modni dizajn/Graficka kultura/Medijska pismenost

Više o konkursu, vidite objavu, ovde!

Informacije i prijave za UMETNICKI TRENING 2015: umetnicki.trening@gmail.com do 10. oktobra 2015.

Autorka ovog edukativnog programa je omlainska i kulturna radnica, Gabriela Vasić, magistar likovnih umetnosti u statusu samostalnog umetnika, član ULUS-a i Direktor Udruženja građana KOD.

FB Strana: Umetnici Trening

FB Grupa: UMETNICKI TRENING

FB Profil: Umetnicki Trening

O rezultatima sa prethodno održanog projekta iz 2013., možete se informisati putem dokumenta: rezultati projekta UMETNICKI TRENING f 2013.!