Reprezentacija Medijske Radionice za mlade u Parobrodu

FacebookTwitterGoogle+EmailTumblrBlogger PostPinterestWordPressShare

10. septembar 2015, 19h

MEDIJSKA RADIONICA

Ustanova kultura Parobrod, Kapetan Mišina 6a, Beograd

U Parobrodu će 10. septembra, od 19 h, biti predstavljena video reklama za projekat Umetnički trening 2015 na cijem stvaranju su ucestvovali polaznici Medijske radionice, održane u periodu od 10 dana, od 29. juna do 10. jula, u Ustanovi kulture Parobrod.

Mladi su se upoznali sa kursevima projekta UMETNIČKI TRENING 2015., namenjenih mladim umetnicima od 17 do 30 god., koji na jesen upisuje nove polaznike na programe Modnog dizajna, Grafičke kulture, Vizuelne umetnosti i Medijske pismenosti.

plakat-promo-medijska radiionica - umetnicki trening 2015

Mladi su u toku leta analizirali tekst konkursa, priredili „FAQ“ (frequentlly asked questions – često pitana pitanja) za buduće polaznike kurseva, upoznali se sa funkcionisanjem socijalnih mreža, jezikom i medijem reklama, pisanjem reklamnog teksta, digitalnim videom, video aktivizmom, video tutorijalima i drugim video proizvodima putem kojih bi mogli da ostvare svoju zaradu i plasman svojih umetničkih proizvoda ili usluga. Polaznici su imali priliku da se upoznaju sa različitom video i audio produkcijom, fotografijom kao medijem i samostalno i u grupi su stvarali svoje foto materijale, arhivirali proces radionice, i učestvovali u stvaranju youtube reklame za projekat Umetnički trening 2015. Pored video reklame koja je urađena, posetioci će moći da vide i foto materijale sa radioničarskog procesa kao i arhivske fotografije sa kurseva Umetnički trening i radove polazika sa prethodnih kurseva.

Galerija fotografija sa radionica na FB stranici Kreativan Dizajn

Predavači: Gabriela Vasić, magistar slikarstva, ekspert za neformalnu edukaciju mladih, Maja Toribica, strucnjak za drustvene medije, projekt menadzer, Nataša Milović, magistar teatralogije, stručnjak za reklamni tekst, Bojana Knezevic, visemedijska umetnica, Dragan Petrović, fotograf, Predrag Sestic, Shekimon, Dizajner zvuka, muzički producent, DJ.

Autorka i voditeljka programa, Gabriela Vasić

Pravni zastupnik ULUS, partner Udruženje građana KOD, UK Parorbrod

Podrška: Sekretarijat za sport i omladinu

Gabriela Vasić

Gabriela Vasić, 1970., nezavisna kulturna i omladinska radnica, vizuelna umetnica, dizajner je projekta UMETNICKI TRENING i urednica ovog sajta, osoba koja ume da ohrabri i motivise sve svojim entuzijazmom i neiscrpnom kreativnom energijom. Rodjena sa genima preduzetnika, sklonost ka avanturi i riziku, unosi i u neizvesne umetničke vode i već više od 20 godina, uspešno se bavi i umetnošću i neformalnom edukacijom, a majstor je u pronalaženju rešenja i savladavanju raznih prepreka i možda najbolji savetnik za napredovanje u umetničkoj karijeri. Osim pisanja projekata, vodi ovaj sajt, bavi se organizacijom kurseva, menadžeriše po društvenim mrežama i obavlja niz nevidljivih aktivnosti da bi se jedan ovako kompleksan projekat uspešno realizovao. Majka je dvoje maloletne dece i samostalni umetnik. Više: http://arts-design.info/gabriela-vasic-umetnicki-trening-kontakt/gabriela-vasic/

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *