Zasto upisati jedan od kurseva u projektu Umetnicki trening 2015

FacebookTwitterGoogle+EmailTumblrBlogger PostPinterestWordPressShare

Pozivamo te da se profesionalno afirmišeš u profesijama iz domena kreativnih industrija – kao i da postaneš vodeći stručnjak u oblastima modnog, grafičkog, produkt ili urban dizajna i novih medija!umetnicki trening 2015 - plakat

Ako želiš da stekneš uvid u aktuelnu umetničku produkciju i tržište, razumeš kontekst savremene umetnosti i dizajna, izgradiš inspirativna poznanstva i ostvariš saradnju sa mladim ili/i istaknutim umetnicima, dizajnerima i kulturnim radnicima, saznaš kako da dospeš do publike i živiš od svojih kreativnih ideja, spajajući teoriju i praksu, upiši jedan od kurseva  na kojem će ti predavati vrhunski srpski stručnjaci dizajna i vizuelnih umetnosti. Otkrij šta ti nudi projekat UMETNIČKI TRENING 2015 i prijavi se na KONKURS do 15. oktobra! Sve detalje o uslovima prijave na konkurs, pogledaj ovde!

Najbolje kandidate očekuje BESLATNA obuka a najbolje polaznike, očekuju stimulativne nagrade, praksa, sertifikati, izložbe, promocija projekata!

Kursevi: Modni dizajn, Grafička kultura, Vizuelna umetnost, Medijska pismenost

Dođi da zajedno stvaramo i brendiramo: Tebe, Beograd, Tvoje kreativne ideje!

Bićeš u prilici da kreiraš svoju modnu kolekciju, atraktivne i komercijalne grafičke proizvode, savremenu umetnost u novim medijima ili u javnom prostoru i da uspešno apliciraš najavnim konkursima za samostalne i grupne izložbe, i tako se uključiš se na tržište rada i na umetničku scenu, kao samozaposleni kreativac ili vizuelni umetnik ili dizajner!

Projekat Umetnički trening je primer dobre prakse u oblasti neformalne edukacije mladih i doprinosi razvoju karijere i profesionalnih kompetencija mladih umetnika, kao i samozapošljivosti mladih unutar sektora kreativnih industrija i zato, ne propusti šansu i učini svoju umetničko stvaralaštvo prepoznatiljivim, Postani umetnik sada!

Pronađi svoje mesto u svetu umetnosti i prijavi se na konkurs do 15.oktobra 2015. Najbolje kandidate i polaznike, očekuju stimulativne nagrade, praksa, sertifikati, izložbe, promocija projekata!

Za najčešća pitanja o programu Umetnički trening, pogledaj dokument FAQ – Sve što vas zanima o projektu Umetnički trening, ovde, a kome su namenjeni kursevi vidi ovde!

 

 

Gabriela Vasić

Gabriela Vasić, 1970., nezavisna kulturna i omladinska radnica, vizuelna umetnica, dizajner je projekta UMETNICKI TRENING i urednica ovog sajta, osoba koja ume da ohrabri i motivise sve svojim entuzijazmom i neiscrpnom kreativnom energijom. Rodjena sa genima preduzetnika, sklonost ka avanturi i riziku, unosi i u neizvesne umetničke vode i već više od 20 godina, uspešno se bavi i umetnošću i neformalnom edukacijom, a majstor je u pronalaženju rešenja i savladavanju raznih prepreka i možda najbolji savetnik za napredovanje u umetničkoj karijeri. Osim pisanja projekata, vodi ovaj sajt, bavi se organizacijom kurseva, menadžeriše po društvenim mrežama i obavlja niz nevidljivih aktivnosti da bi se jedan ovako kompleksan projekat uspešno realizovao. Majka je dvoje maloletne dece i samostalni umetnik. Više: http://arts-design.info/gabriela-vasic-umetnicki-trening-kontakt/gabriela-vasic/

You may also like...

1 Response

  1. октобар 10, 2015

    […] Danas program Umetnički trening 2015 nudi dopunu zvaničnom umetničkom obrazovanju u Srbiji, kroz specijalističke kurseve profesionalnog usavršavanja i obuke za sve mlade od 17 do 30 godina koji žele da imaju uspešnu umetničku karijeru! Kome je program namenjen, i kako da Pronađete svoje mesto u svetu umetnosti,možete saznati ovde! Kako da se prijavite na konkurs, pogledajte ovde!! Da saznate zašto je važno da upišete jedan od željenih kurseva, pročitajte na ovom linku! […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *